2021-12-28 08:59:33• hírek • Szatmár.ro

Közösségi összefogással a rászorulók érdekében

Az idei ünnepkör szeretetszolgálati akcióiban az alapítvány rendhagyó partnerre lelt. A Somipress vállalat úgy döntött, hogy csatlakozik a "Főtt étel fűtött szoba” akcióhoz, melynek kedvezményezettjei a "Lindner Agapé" program gondjaikban magukra maradt idősei – tájékoztat közösségi oldalán a Hans Lindner Alapítvány.

Karácsony és szilveszter között és az ünnepek elteltével is a kedvezményezettek bőséges, hagyományos ételeket, valamint gyümölcsöket, édességeket és házi süteményeket kapnak. A Somipress cég pedig támogatja esetenként a fűtőberendezések, tűzifa, gázpalack beszerzését, és átvállalja az ennek használatából fakadó kiadások jelentős részét, hogy ezzel meleget hozzon a rászoruló idősek lelkébe és otthonába.


Széleskörű közösségi összefogás is jellemzi az akciót, hiszen az ételek elkészítésében mind az egész éven át hűségesen segítő önkéntes felnőttek, mind a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum gyakorlatozó szakácstanulói is segítenek.


Az alapítvány tájékoztatása szerint az akció folytatódik, és a továbbiakban is várják mindazokat, akik csatlakozni szeretnének.






Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: